Brantbrinks IP 2
15 juni 2019
14:00

Referat: Tullinge Triangel Pojkar FK - Västerhaninge IF

Tuff match borta mot Tullinge som vi har haft svårt mot de senaste åren. 1-0 genom Kevin på ett skott strax utanför straffområdet som borrade sig in i målvaktens högra hörn. Västerhaninge stod för spelet därför kom kvitteringen ologiskt. Straff för Tullinge som Edvin räddar men retur rakt ut till straffskytten som den här gången inte gör något misstag.
I 21:a minuten Västerhaninge tar återigen ledningen denna gång genom Freddan på ett långskott pass av Max.
Västerhaninge har bra kontroll på matchen.
Andra halvlek fortsatt kontroll av Västerhaninge. Ett par riktigt fina chanser Charles i insidan av kryssribban. Freddan i ribban. Istället i den 83:e ett distansskott som letar sig in i mål, sånt skall inte ske. Istället för en kassaskåpssäker trea blir det nervöst. Lagen byter chanser och närmast är Tullinge som på slutet får en jättemöjlighet att vända matchen men avslutet misslyckas.

Vi skall inte tappa poäng i den här matchen men sådan är fotbollen. Nya tag nu väntar FOC Farsta redan på torsdag på Hanveden.